Life Extension Vitamin C with Dihydroquercetin 1000mg 250tabs | Τόνωση Ανοσοποιητικού Ενηλίκων | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Life Extension Vitamin C with Dihydroquercetin 1000mg 250tabs

Life Extension Vitamin C with Dihydroquercetin 1000mg 250tabs
-35%
Life Extension Vitamin C with Dihydroquercetin 1000mg 250tabs
Ισχυρή βιταμίνη C με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Κωδικός:
a2z_10399
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
Δωρεάν μεταφορικά
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
87.90 €
Έκπτωση
30.76€ (35%)
Αγόρασέ το με
57.14 €

Life Extension Vitamin C with Dihydroquercetin 1000mg 250tabs

Η βιταμίνη C αποτελεί ισχυρή βιταμίνη με αρκετά οφέλη για την ανθρώπινη υγεία και ευεξία. Συμβάλλει ουσιαστικά στο να εξουδετερωθούν οι ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στους ιστούς από το οξειδωτικό stress.

Ενισχύει σημαντικά την απορρόφηση του σιδήρου, παρακωλύοντας την οξείδωση του. Συνεισφέρει στο σχηματισμό τουκολλαγόνου, απαραίτητης ουσίας για την υποστήριξη των δοντιών, των κοκκάλων, του δέρματος και των αρτηριακών τοιχωμάτων.

Δρα ευεργετικά στη λειτουργία του ανοσοποιητικού προάγοντας τη γλουταθειόνη στα λεμφοκύτταρα, τα οποία συνιστούν το 25% των λευκών αιμοσφαιρίων, που υπάρχουν στο αίμα. Διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Εξαιτίας διαφόρων αιτιών, όπως είναι το κάπνισμα, η φυσική άσκηση, το αδύναμο ανοσοποιητικό, οι ακραίες θερμοκρασίες και εξαιτίας της αδυναμίας του σώματος να συνθέσει βιταμίνη C, λόγω της υδατοδιαλυτότητας της, θεωρείται απαραίτητη η αύξηση της πρόσληψης της για την καλή και ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. 

Γι’ αυτό το λόγο, η εταιρεία Life Extension παρήγαγε το συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης C με προσθήκη του ισχυρού, φλαβονοειδούς διυδροκουερσετίνης, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ηδιυδροκουερσετίνη εμποδίζει τη βιταμίνη C να οξειδωθεί, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο σταθερή τη συγκέντρωση της στο σώμα και διευκολύνοντας την ανακύκλωση της. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ουσιών βελτιώνει αισθητά την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας τους σε όργανα και ιστούς.

Μια κάψουλα ημερησίως μαζί με το φαγητό. Προσοχή: Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε το γιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Σχετικά Προϊόντα