Power Health Salus Kindervital 250ml | Πνευματική Κόπωση-Μνήμη | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Power Health Salus Kindervital 250ml

Power Health Salus Kindervital 250ml
Power Health Salus Kindervital 250ml
Προϊόντα για το Παιδί 100% πολυβιταμινούχο, με ασβέστιο, χυμούς φρούτων και εκχυλίσματα φύτων. Δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού και υποστηρίζει την πνευματική/σωματική ανάπτυξη.
Κωδικός:
a2z_10916
Εταιρεία:
Σειρές Power Health:
Salus
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
Αγόρασέ το με
22.70 €

Η φυσική σύνθεσή του από εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων, εξασφαλίζει στον οργανισμό τη μέγιστη απορρόφηση του ασβεστίου και των βιταμινών. Συμπληρώνει τη διατροφή, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις, όπου υπάρχουν μεγαλύιερες ανάγκες, όπως κακή διατροφή, σωματική και πνευματική κόπωση. Οι βιταμίνες ιού Kindervital υποστηρίζουν τη σωστή ανάπτυξη, αυξάνουν την αντοχή και γεμίζουν ενέργεια το πολυαπασχολούμενο παιδί. Ορεξιογόνα φυτά του Kindervital: Το Kindervital πριν το φαγητό βοηθά την όρεξη στα ανόρεκτα παιδιά: Γλυκάνισος: Είναι μαλακτικό του πεπτικού, χωνευτικό, αντιφυσητικο και σπασμολυτικό. Κάρδαμο: Τονώνει τους ασθενικούς οργανισμούς. Κόλιανδρο: Μαλακτικό του πεπτικού, αντιφυσητικό. Χαμομήλι: Σπασμολυτικό, μαλακτικό, ανακουφίζει από τους πόνους του μετεωρισμού στο πεπτικό.

Παιδιά από 6 μηνών έως 2 ετών: 5ml (1 κουταλάκι του γλυκού) 2 φορές την ημέρα. Μπορεί να αναμιχτεί με το φαγητό. Παιδιά άνω των 2 ετών: 10ml 2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση πριν το φαγητό.

Σχετικά Προϊόντα