Inpa Nasaleze Allergy 200 εφαρμογές | Αλλεργίες | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Inpa Nasaleze Allergy 200 εφαρμογές

Inpa Nasaleze Allergy 200 εφαρμογές
Inpa Nasaleze Allergy 200 εφαρμογές
Αλλεργία Φυσικό Ρινικό Σπρέι για την Προφύλαξη και την Καταπολέμηση της Αλλεργικής Ρινίτιδας
Κωδικός:
a2z-11580
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
Αγόρασέ το με
9.30 €

Το προϊόν Nasaleze, είναι πρωτοποριακό εκνέφωμα φυσικής κυτ-ταρίνης (φυτοαντιμετώπιση-φυτοπρόληψη), το οποίο αντιμετωπίζει την αλλεργική ρινίτιδα. 
Μετατρέπεται σε Διάφανο Gel µόλις εισέλθει στη µύτη. 
Υποκαθιστά και συµπληρώνει την απαραίτητη ποσότητα και ποιότητα φυσικής βλέννης στη ρινική κοιλότητα. 
Το Nasaleze είναι το µοναδικό, οργανικό προϊόν που αποκαθιστά τις φυσιολογικές λειτουργίες ενισχύοντας συγχρόνως τους µηχανισµούς άµυνας της ρινικής κοιλότητας
Αποτρέπει την είσοδο στον οργανισµό αλλεργιογόνων ουσιών (γύρη, τρίχωµα θηλαστικών και ακάρεα οικιακής σκόνης). 
Από πολλές κλινικές μελέτες διαπιστώθηκε ότι το Nasaleze ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας (φτάρνισµα, ρινόρροια, δακρυσµένα µάτια) μέσα σε λίγα λεπτά. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα όλων των ηλικιών, ακόμη και από εγκύους διότι δεν έχει καμία ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία δοσομετρητή που εξασφαλίζει διάρκεια 30 ημερών (200 χρήσεις). Το Nasaleze Allergy είναι πολύ απλό στη χρήση. Ένα πάτημα του φιαλιδίου σε κάθε ρουθούνι χωρίς εισπνοή απελευθερώνει μέσω του δοσομετρικού ρύγχους επαρκή ποσότητα εκνεφώματος που διεισδύει στη ρινική κοιλότητα, μετατρέπεται σε διάφανο gel και παραμένει ενεργό για αρκετές ώρες. Για απόλυτη προστασία χρησιμοποιήστε το ανά 2-3 ώρες. Το Nasaleze Allergy δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες, δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες και δεν δημιουργεί καταρροή. Είναι απολύτως ασφαλές για όλη την οικογένεια συμπεριλαμβανομένων εγκύων γυναικών και παιδιών ηλικίας 18 μηνών και άνω.

Σχετικά Προϊόντα