Compeed Active Επιθέματα Για Κάλους Medium 6τμχ Compeed | Σκασμένες Φτέρνες-Κάλοι-Σκληρύνσης | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Compeed Active Επιθέματα Για Κάλους Medium 6τμχ Compeed

Compeed Active Επιθέματα Για Κάλους Medium 6τμχ Compeed
-20%
Compeed Active Επιθέματα Για Κάλους Medium 6τμχ Compeed
Συνδράμει στην αφαίρεση των κάλων και δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα, ώστε να προσφέρει προστασία από την τριβή και την πίεση.
Κωδικός:
a2z_11682
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
7.50 €
Έκπτωση
1.50€ (20%)
Αγόρασέ το με
6.00 €

Το επίθεμα Compeed, εμπλουτισμένο με το Σαλικυλικό οξύ, συνδράμει στην αφαίρεση των κάλων και δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα, ώστε να προσφέρει προστασία από την τριβή και την πίεση. Παράλληλα, ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλεί ο κάλος. Επιπλέον το Σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και μαλακώνει τον κάλο, βοηθώντας και επιταχύνοντας την αφαίρεσή του. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία του Compeed, είναι ένα ενεργό gel, που ενισχύει την υγρασία της περιοχής, συμβάλλοντας στην απομάκρυνση του κάλου.

Εφαρμόστε το επίθεμα Compeed, σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Καθώς το εφαρμόζεται, προσέξτε ώστε ο ενσωματωμένος δίσκος να βρίσκεται κεντρικά πάνω στον κάλο και βεβαιωθείτε ότι οι άκρες έχουν κολλήσει καλά. Αφήστε το επίθεμα να δράσει μέχρι να αποκολληθεί από μόνο του. Μουλιάστε σε ζεστό νερό για 5 λεπτά την περιοχή όπου ήταν τοποθετημένο το επίθεμα, πριν αφαιρέσετε το μαλακό δέρμα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία έως και για 14 ημέρες. 

Σχετικά Προϊόντα