Genecom Terra Mag 30 tabs | Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Genecom Terra Mag 30 tabs

Genecom Terra Mag 30 tabs
Genecom Terra Mag 30 tabs
Κωδικός:
a2z_12078
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
Αγόρασέ το με
9.07 €

Μαγνήσιο και βιταμίνη Β6

Υψηλής απορρόφησης

Για την καλή υγεία νευρικού και μυϊκού συστήματος

Το συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra Mag παρέχει στον οργανισμό μαγνήσιο και βιταμίνη Β6, που αυξάνει την απορρόφησή του.

Ως διατροφικό συστατικό το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή λειτουργία των μυών. To μαγνήσιο επίσης συμβάλλει: στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

* Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Το μαγνήσιο είναι ένα σημαντικό συστατικό όλων των μαλακών ιστών και των οστών στο ανθρώπινο σώμα. Επίσης, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη νευρομυϊκή αγωγιμότητα, στη μεταφορά ιόντων και στη δραστικότητα των διαύλων ασβεστίου (καρδιακή λειτουργία). Η έλλειψη μαγνησίου μπορεί να έχει ως συνέπεια την εμφάνιση αδυναμίας, μυϊκών κραμπών, ταχυκαρδίας, ναυτίας, πονοκεφάλου και πνευματικής διαταραχής.

Η βιταμίνη Β6 είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού και μυϊκού συστήματος. Στις γυναίκες επιπροσθέτως παίζει σημαντικό ρόλο στην αναστολή της έκκρισης της προλακτίνης, με αποτέλεσμα τη μείωση της έντασης των προεμμηνορυσιακών συμπτωμάτων.

Διατροφικές πληροφορίες

Ημερήσια δόση 2 tabs

Δόσεις ανά συσκευασία 15

Περιεκτικότητα ανά δόση/2 tabs

Magnesium 750 mg (200%ΣΗΠ)

Βιταμίνη B6 2.8 mg (100%ΣΗΠ)

Συστατικά: Οξείδιο του μαγνησίου, Άνυδρο δικιτρικό τριμαγνήσιο, Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη), Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Διοξείδιο του πυριτίου, Στεατικό μαγνήσιο

Οδηγίες Χρήσης

1-2 ταμπλέτες την ημέρα.

Προφυλάξεις

Λήψη επί μακρό χρονικό διάστημα αυτής της ποσότητας βιταμίνης B6 μπορεί να οδηγήσει σε ήπιο κνησμό και μούδιασμα.

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 23856/04-03-2019. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Σχετικά Προϊόντα