Olympian Labs Beef Protein 454 gr Σοκολάτα | Πρωτείνες | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Olympian Labs Beef Protein 454 gr Σοκολάτα

Olympian Labs Beef Protein 454 gr Σοκολάτα
-35%
Olympian Labs Beef Protein 454 gr Σοκολάτα
Πρωτεΐνη υψηλής διατροφικής αξίας
Κωδικός:
a2z_12455
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
Δωρεάν μεταφορικά
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
71.96 €
Έκπτωση
25.19€ (35%)
Αγόρασέ το με
46.77 €

Το Beef Protein της OL με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο είναι ιδανικό για την δόμηση των μυών ενώ ταυτοχρόνως αποφεύγεται πλήρως η λήψη και η απορρόφηση λίπους και χοληστερόλης που συνήθως περιλαμβάνονται σε μια διατροφή βασισμένη σε προϊόντα βοοειδούς προέλευσης.

Πρωτεΐνη υψηλής διατροφικής αξίας

Πλούσια πηγή αμινοξέων
Δεν περιέχει γλουτένη
Δεν περιέχει χοληστερόλη
Χαμηλά Λιπαρά
Βοηθά στον μεταβολισμό της γλυκόζης
Βοηθά στην βιοσύνθεση του κολλαγόνου
Βιοδιαθεσιμότητα 90%
GMO Free


Τα προϊόντα βοοειδούς προέλευσης είναι γνωστό ότι αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης. Το Beef Protein της Olympian με υπέροχη γεύση και υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο είναι ιδανικό για την δόμηση των μυών. Ταυτοχρόνως αποφεύγεται πλήρως η λήψη και η απορρόφηση λίπους και χοληστερόλης που συνήθως περιλαμβάνεται σε μια διατροφή βασισμένη σε προϊόντα βοοειδούς προέλευσης.

Το Beef Protein της Olympian αποτελεί την πιο απλή και αποτελεσματική λύση.


Ενώ στο αλεσμένο βοδινό κρέας η συγκέντρωση πρωτεΐνης είναι φυσιολογικά μόλις 26%, το Beef Protein της Olympian μέσω μιας μοναδικής εκχύλισης αποδίδει 98%.
Εκτός της μεγάλης βιολογικής του αξίας, το Beef Protein της Olympian περιέχει υψηλή συγκέντρωση αλανίνης που αποτελεί την βάση της πρωτεϊνικής δομής του ανθρώπινου σώματος.
Η αλανίνη είναι απαραίτητη για το μεταβολισμό της γλυκόζης και συνεπώς για την παραγωγή της επιπλέον ενέργειας που απαιτείται κατά την έντονη άσκηση.
Περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα υδροξυπρολίνης, προλίνης και γλυκίνης, απαραίτητα συστατικά για την σταθεροποίηση των επιπέδων του κολλαγόνου αλλά και την βάση των περισσοτέρων πρωτεϊνών του ανθρώπινου σώματος.
Η υδροξυπρολίνη, η προλίνη και η γλυκίνη εκτός των άλλων έχουν θετικά αποτελέσματα στο δέρμα, στους χόνδρους, στους μύς και τους τένοντες. Επιταχύνουν την ανάκτηση της σωματικής δύναμης/αντοχής μετά από έντονη άσκηση.


Η Olympian Labs Beef πρωτεΐνη διαλύεται εύκολα και να είναι εύπεπτη.

Το Olympian Beef Protein προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας δεν περιέχει γλουτένη ή λακτόζη. Τα αμινοξέα που περιέχει είναι ιδανικά για την ενίσχυση της άσκησης, την βιοσύνθεση του κολλαγόνου και τον μεταβολισμό της γλυκόζης.

Δοσολογία:
Διαλύετε 1 κουτάλι (28,5γρ) σκόνη πρωτεΐνης σε 250ml κρύου ή ζεστού ροφήματος. 
Ανακατέψτε καλά έως ότου η σκόνη διαλυθεί πλήρως.

Σχετικά Προϊόντα