Hyperoil Gel Tube 30ml | Εγκαύματα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Hyperoil Gel Tube 30ml

Hyperoil Gel Tube 30ml
-20%
Hyperoil Gel Tube 30ml
To Hyperoil gel είναι μια γέλη φυτικής προέλευσης με έλαιο από σπαθόχορτο (δραστικές ουσίες: azadirachtin-hyperforin) με αντισηπτική, αποιδηματική και καταπραϋντική δράση. Προάγει την επούλωση σε όλες τις εξωτερικές πληγές, εκδορές και κακώσεις του δέρματος.
Κωδικός:
a2z_15344
Εταιρεία:
Παράδοση
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
16.80 €
Έκπτωση
3.35€ (20%)
Αγόρασέ το με
13.45 €

Tο HYPEROIL είναι μια προηγμένη αντισηπτική και αποιδηματική θεραπεία με καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Το HYPEROIL είναι φυτικής προέλευσης (δραστικές ουσίες: azadirachtin-hyperforin) και διατίθεται σε μορφές ελαίου, γέλης, εμποτισμένης γάζας και κρέμας. Οι αντισηπτικές ιδιότητες του HYPEROIL και το προστατευτικό, ενυδατικό αποτέλεσμά του, δημιουργούν και διατηρούν το τέλειο υγρό περιβάλλον για την πληγή, προστατεύοντας τους ιστούς. Αυτό προάγει την επούλωση διάφορων τύπων πληγών, κακώσεων και εκδορών του δέρματος και των βλεννογόνων (πχ ραγάδες πρωκτού). Στις σοβαρές χρόνιες πληγές, με απώλεια μαλακού ιστού και δέρματος ή εκτεθειμένο οστό, το HYPEROIL βοηθά στον αυτολυτικό καθαρισμό της ινώδους ουσίας, ενεργοποιώντας το σχηματισμό κοκκιώδους ιστού. Διατηρώντας τους ιστούς ενυδατωμένους, το HYPEROIL προλαμβάνει το σχηματισμό εσχάρας και τη λύση της περιοχής γύρω από την πληγή.

Η εφαρμογή του προϊόντος γίνεται ανάλογα με την σύσταση του γιατρού για 1-2 ημέρες. Φυσικό προϊόν, ασφαλές για παιδιά, χωρίς parabens και παράγωγα πετρελαίου. Ιατροτεχνολογικό προϊόν. 

Σχετικά Προϊόντα