Igactive Sweet Dreams Rapid 45 ταμπλέτες | Αυπνία-Στρες | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Igactive Sweet Dreams Rapid 45 ταμπλέτες

Igactive Sweet Dreams Rapid 45 ταμπλέτες
-51%
Igactive Sweet Dreams Rapid 45 ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη 1mg για γρηγορότερο ύπνο.
Κωδικός:
a2z_15411
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
5.55 €
Έκπτωση
2.83€ (51%)
Αγόρασέ το με
2.72 €

ο συμπλήρωμα διατροφής IgActive Sweet Dreams Rapid καταπολεμά την αϋπνία και βοηθάει στο να έχετε ένα γαλήνιο και ξεκούραστο ύπνο. Σε ειδική μορφή μίνι δίσκου για άμεση απορρόφηση και δράση. Το συμπλήρωμα για την αϋπνία περιέχει Μελατονίνη η οποία βοηθά στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία αλλά και στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τη συσσώρευση άγχους, τις ανησυχίες για την εργασία, τις καθημερινές ευθύνες κλπ. επηρεάζει τον ύπνο. Ο ποιοτικός ύπνος μας βοηθάει να ξυπνούμε φρέσκοi με ανανεωμένη διάθεση για να ανταπεξέλθουμε επαρκώς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Το συμπλήρωμα διατροφής για την αϋπνία Sweet Dreams Rapid της IgActive συμβάλλει σε έναν ξεκούραστο, ποιοτικό ύπνο, τόσο κατά την έναρξη του ύπνου όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν προκαλεί εθισμό ή εξάρτιση. Δεν περιέχει συντηρητικά, ζάχαρη, λακτόζη ή γλουτένη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.

Η σημασία της Μελατονίνης για έναν φυσιολογικό ύπνο

Η ορμόνη Μελατονίνη (Melatonin) παράγεται από την επίφυση του εγκεφάλου. Είναι μία φυσιολογική ορμόνη του οργανισμού η οποία αποτελεί μέρος του συστήματος που ρυθμίζει τον ρυθμό του ύπνου. Η έκκριση μελατονίνης αυξάνεται όταν μειώνεται το φως του περιβάλλοντος. Γι αυτό είναι σημαντικό να κοιμόμαστε σε απόλυτα σκοτεινό υπνοδωμάτιο.  Συγκεκριμένα αυξάνεται σε συγκέντρωση νωρίς το βράδυ και προκαλεί υπνηλία ενώ μειώνεται σταδιακά με την πάροδο της νύχτας. Με την πάροδο της ηλικίας αλλά και σε περιπτώσεις υψηλού άγχους ή έπειτα από jet lag, η έκκριση της φυσιολογικής Μελατονίνης μειώνεται με αποτέλεσμα τις διαταραχές του ύπνου. Επομένως η ορμόνη αυτή είναι απαραίτητη για έναν φυσιολογικό και ήρεμο ύπνο καθόλη την διάρκεια της νύχτας

Συνιστώμενη δοσολογία: 1 δισκίο Sweet Dreams Rapid την ημέρα, μισή ώρα πριν τον βραδινό σας ύπνο.

Το παρόν συμπλήρωμα διατροφής συνίσταται μόνο για ήπιες περιπτώσεις αϋπνίας. Σε περίπτωση που η αϋπνία επιμένει, επισκεφθείτε τον γιατρό σας.

Μην λαμβάνετε αυτό το συμπλήρωμα μαζί με συνταγογραφούμενα αντικαταθλίπτικά ή ηρεμηστικά χωρίς την έγκριση του ιατρού σας.

Σχετικά Προϊόντα