Darphin Wrinkle Corrective Eye Contour Cream, Κρέμα Ματιών με Αντιρυτιδική δράση 15ml | Φροντίδα Ματιών | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Darphin Wrinkle Corrective Eye Contour Cream, Κρέμα Ματιών με Αντιρυτιδική δράση 15ml

Darphin Wrinkle Corrective Eye Contour Cream, Κρέμα Ματιών με Αντιρυτιδική δράση 15ml
-40%
Darphin Wrinkle Corrective Eye Contour Cream, Κρέμα Ματιών με Αντιρυτιδική δράση 15ml
Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών που επανορθώνει τις γραμμές και τις βαθιές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, ανανεώνει τη φυσική λάμψη και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα του δέρματος.
Κωδικός:
a2z_15546
Εταιρεία:
Σειρές Darphin:
Darphin Soin des Eye-Φροντίδα Ματιών
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
61.00 €
Έκπτωση
24.40€ (40%)
Αγόρασέ το με
36.60 €

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών

Μια μεταξένια απαλή κρέμα που βοηθά στην αποκατάσταση της εμφάνισης γραμμών και βαθιών ρυτίδων γύρω από το περίγραμμα των ματιών, καθώς ανανεώνει ορατά τη φυσική λάμψη και αποκαθιστά την ελαστικότητα. Το περίγραμμα των ματιών είναι πιο λείο και λαμπερό.

Η σειρά Περιποίησης Ματιών Darphin καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς από μια σειρά εξειδικευμένων συνθέσεων, σχεδιασμένων να καλύπτουν τις ανησυχίες της περιοχής των ματιών σας.


Μεταξένια απαλή κρέμα που αποτρέπει την εμφάνιση γραμμών και βαθιών ρυτίδων γύρω από τα μάτια, ανανεώνει ορατά την φυσική λάμψη και επαναφέρει τη σφρυγιλότητα του δέρματος. Πλούσια σε πεπτίδια, μανόλια, siegesbeckia και υαλουρονικό οξύ, επαναφέρει το περίγραμμα του ματιού κάνοντάς το πιο λείο, απαλό και φωτεινό.

To 72% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. Χωρίς parabens.  Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Εφαρμόστε την κρέμα με τις άκρες των δακτύλων σας στο οστό γύρω από τα μάτια, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία. Αφήστε την κρέμα να διεισδύσει απλώνοντας απαλά από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μέρος του ματιού, ακολουθώντας την καμπύλη του οστού. Μην εφαρμόζεται το προιόν απευθείας κάτω από τις βλεφαρίδες. Χρήση πρωί και βράδυ

Σχετικά Προϊόντα