Bionat Biogreen Oto CE Αποτελεσματικό Ωτικό Σπρέυ Καθαρισμού, για Όλη την Οικογένεια, 13ml | Αυτιά | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Bionat Biogreen Oto CE Αποτελεσματικό Ωτικό Σπρέυ Καθαρισμού, για Όλη την Οικογένεια, 13ml

Bionat Biogreen Oto CE Αποτελεσματικό Ωτικό Σπρέυ Καθαρισμού, για Όλη την Οικογένεια, 13ml
-50%
Bionat Biogreen Oto CE Αποτελεσματικό Ωτικό Σπρέυ Καθαρισμού, για Όλη την Οικογένεια, 13ml
Ωτικό spray για την απομάκρυνση και ρευστοποίηση της κυψελίδας, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένο στον άνθρωπο με γρήγορη δράση από 15 έως 60 λεπτά.
Κωδικός:
a2z_15694
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
13.60 €
Έκπτωση
6.80€ (50%)
Αγόρασέ το με
6.80 €

Αποτελεσματικό Ωτικό Σπρέυ Καθαρισμού για Όλη την Οικογένεια

Το Biogreen Oto CE είναι ένα ωτικό spray, Ιατροτεχνολογικό Προϊόν, με δραστικό συστατικό του το εκχύλισμα Lapacho. Το Lapacho δρα ενάντια σε βακτήρια, μύκητες και ιούς, ενώ παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες, ρευστοποιεί και απομακρύνει το συσσωρευμένο κερί άμεσα (15-60 λεπτά) και ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα της συσσώρευσής του. Δεν περιέχει αλκοόλες, χημικούς διαλύτες ή άλλα συστατικά που θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με τη φυσιολογική λειτουργία του εξωτερικού καναλιού του αυτιού και την τυμπανική μεμβράνη.

Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο στον άνθρωπο - Ιατροτεχνολογικό προϊόν - Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

Συμβάλλει στον καθαρισμό του αυτιού από συσσωρευμένο κερί, στην ανακούφιση και στην πρόληψη των συμπτωμάτων εξωτερικής ωτίτιδας, στη μείωση του κνησμού και στην πρόληψη από βακτηριακές, μυκητιασικές και ιικές μολύνσεις. Για τον καθαρισμό και την βελτίωση της λειτουργίας των ακουστικών βοηθημάτων. Κατάλληλο από 6 μηνών και άνω.

*Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης και σε περίπτωση που το φιαλίδιο δεν παρουσιάζεται άθικτο. Υπάρχει πιθανότητα υπερευαισθησίας στα επιμέρους συστατικά. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.

ΧΡΗΣΗ

Κερί (Κυψελίδα):
  • Ψεκάστε 8-10 φορές συνεχόμενα στο εσωτερικό του αυτιού.
  • Για τα παιδιά μέχρι 5 ετών ο αριθμός των ψεκασμών μειώνεται στους 5-6.
  • Περιμένετε για κάποιο διάστημα (από 15’-60’) ώστε να δράσει το Biogreen Oto.
  • Επαναλάβετε 2-3 ψεκασμούς στο αυτί και μετά γείρετε το κεφάλι σας από την πλευρά του θεραπευόμενου αυτιού για να εκρέουν το υγρό και οι ακαθαρσίες.
  • Καθαρίστε και στεγνώστε το αυτί με ένα χαρτομάντηλο.
  • Επαναλάβετε τη θεραπεία και στο άλλο αυτί. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί και άλλες φορές μέσα στην ίδια ή και στις επόμενες ημέρες εάν αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Φαγούρα (κνησμός) του εξωακουστικού πόρου, καθαρισμός, ξεβούλωμα του αυτιού και αναχαίτιση της εξέλιξης της εξωτερικής ωτίτιδας (αντιφλεγμονώδης, αντιμυκητιασική και αντιβακτηριαδιακή δράση):
  • Ψεκάστε 3-4 φορές 3 φορές την ημέρα για 5-7 ημέρες περίπου.
  • Είναι σημαντικό να μην πλένεται η θεραπευόμενη περιοχή και η απορρόφηση του ψεκαζόμενου υγρού να γίνεται με φυσιολογικό τρόπο.

Προληπτική χρήση:

4 ψεκασμοί σε κάθε αυτί, πρωί και βράδυ για 3 συνεχόμενες ημέρες, στην αρχή κάθε μήνα, ε

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Λαπάτσο

Τι είναι: Γνωστό και ως πάου ντ’ άρκο (pau d’ arco), ίπε ρόξο (ipe roxo) και ταχίμπο (taheebo), είναι ένα γηγενές φυτό της Νοτίου Αμερικής. Περιέχει φυτοχημικά, όπως το β-καροτένιο, β-σιτοστερόλη, μια χημική ουσία που ονομάζεται "lapahol". Η F.D.A. (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ.) απέδωσε το 1981 στο Lapacho το «Πιστοποιητικό Ασφαλείας».



Που βοηθάει: Το εκχύλισμα του φυτού περιέχει σύμπλεγμα 18 κινονών και κερσετίνης που δρουν κατά gram- και gram+ βακτηρίων (Staphylococcus, Streptococcus, Brucella, κ.ά), μυκήτων (Candida albicans, Trichophyton), ιών (έρπης Ι και ΙΙ, ρετροϊοί, άφθες και αφθώδεις στοματίτιδες) και φλεγμονών. Οι πιο σημαντικές δράσεις του Lapacho είναι η αντιμυκητισιακή, η αντιμικροβιακή, η αντϊική, η αντιφλεγμονώδης και η ανοσοδιεργετική ενώ υπάρχουν έρευνες ακόμη και στον τομέα της ογκολογίας.