Lamberts Neuro-Logical, Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Φυσιολογική Λειτουργία Του Νευρικού Συστήματος & Την Ψυχολογική Λειτουργία 60caps. | Ειδικά Συμπληρώματα-Προιόντα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Lamberts Neuro-Logical, Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Φυσιολογική Λειτουργία Του Νευρικού Συστήματος & Την Ψυχολογική Λειτουργία 60caps.

Lamberts Neuro-Logical, Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Φυσιολογική Λειτουργία Του Νευρικού Συστήματος & Την Ψυχολογική Λειτουργία 60caps.
-25%
Lamberts Neuro-Logical, Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Φυσιολογική Λειτουργία Του Νευρικού Συστήματος & Την Ψυχολογική Λειτουργία 60caps.
Το Lamberts Neuro-Logical Pea αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, η δράση του οποίου βασίζεται στις ιδιότητες της παλμιτοϋλαιθανολαμίδης σε συνδυασμό με βιταμίνες Β1, Β6 και Β12, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
Κωδικός:
a2z_16073
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
46.88 €
Έκπτωση
11.72€ (25%)
Αγόρασέ το με
35.16 €

Το Neuro-Logical αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής το οποίο παρέχει 200mg παλμιτοαιθανολαμίδη (PEA) ανά κάψουλα σε συνδυασμό με βιταμίνες Β1, Β6 και Β12, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη  φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία*.

Η  παλμιτοαιθανολαμίδη (PEA) αποτελεί ένα ενδογενές πεπτίδιο, δηλαδή μια ουσία που παράγεται φυσιολογικά από το οργανισμό.  Η παραγωγή της γίνεται από το σύνολο των κυττάρων του οργανισμό,  και αυξάνεται σε περιπτώσεις καταστροφής τους. Την τελευταία δεκαετία έχει τεθεί στο επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας, με πολυάριθμες δημοσιευμένες μελέτες να την περιγράφουν ως μια «ασφαλή εναλλακτική της καναβιδιόλης».

Η PEA που χρησιμοποιείται στην παρασκευή του Neuro-Logical  αποτελεί μια πατενταρισμένη υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας παλμιτοαιθανολαμίδη (OptiPEA®).

Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts, παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

Κατάλληλο για χορτοφάγους vegans.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά κάψουλα
Παλμιτοϋλαιθανολαμίδη (PEA) 200mg
Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1) 4,4mg
Βιταμίνη Β6 5,6mg
Βιταμίνη Β12 50μg

Καψουλοποίηση με: OptiPEA® (Παλμιτοϋλαιθανολαμίδη), Περίβλημα Κάψουλας Υδροξυπρόπυλο Μεθυλοκυτταρίνη), Διογκωτικός Παράγοντας (Κυτταρίνη), Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης (Στεατικό Μαγνήσιο και Διοξείδιο του Πυριτίου), Βιταμίνη Β6 (Υδροχλωρική Πυριδοξίνη), Υδροχλωρική Θειαμίνη, Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη).

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία: 1-2 κάψουλες ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Σχετικά Προϊόντα