Clinea Reset n' Glow Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF20 για Αντιγήρανση & Λάμψη 50ml | Αντιηλιακά Προσώπου | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Clinea Reset n' Glow Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF20 για Αντιγήρανση & Λάμψη 50ml

Clinea Reset n' Glow Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF20 για Αντιγήρανση & Λάμψη 50ml
-20%
Clinea Reset n' Glow Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF20 για Αντιγήρανση & Λάμψη 50ml
Κρέμα ημέρας αντιγήρανσης και λάμψης με προστασία από τις UV ακτινοβολίες SPF 20, με 4% ισχυρό σύμπλοκο νιασιναμίδης και τζίντζερ που βοηθά στην επαναφορά της νεανικής όψης της επιδερμίδας.
Κωδικός:
a2z_16744
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
31.00 €
Έκπτωση
6.20€ (20%)
Αγόρασέ το με
24.80 €

Κρέμα ημέρας αντιγήρανσης και λάμψης Reset & Glow με SPF20. Μειώνει ρυτίδες και πανάδες, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας ενώ επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα. H σειρά αντιγήρανσης & λάμψης της Clinea φτιάχτηκε για να ξαναγεμίζει. Το καλό, καλό είναι να ξαναγεμίζει! Για αυτό το λόγο, η Clinea δημιούργησε μια σειρά αντιγήρανσης & λάμψης με επαναγεμιζόμενες συσκευασίες. Έτσι, όταν τελειώνει το προϊόν αντί να το ξαναγοράσεις, μπορείς να το ξαναγεμίσεις. Η εσωτερική κάψουλα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη και κάθε φορά που την αντικαθιστάς γλιτώνεις -και εσύ και ο πλανήτης- το 87% της συσκευασίας. Ανέβασε την ένταση στη λάμψη! Αυτή η κρέμα θα χαρίσει στο δέρμα σου ενέργεια και αντιγηραντική φροντίδα.  Εάν μείνετε ικανοποιημένοι από την χρήση του προϊόντος μπορείτε να αγοράσετε αντί για μια ολόκληρη νέα συσκευασία μια ανταλλακτική κάψουλα (κάντε κλικ εδώ)

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
 
00:00
 
00:18

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

  • Ξαναγεμίζει την επιδερμίδα σου με ενέργεια και βοηθά στην επαναφορά της νεανικής όψης του δέρματος.
  • Ιδανικοί για όλους τους τύπους της επιδερμίδας.
  • Σχεδιασμένη για να ξαναγεμίζει με ανταλλακτική κάψουλα.
  • 84% συστατικά φυσικής προέλευσης.
  • Δερματολογικά ελεγμένη*.

*σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Περιέχει το Σύμπλοκο 4 Balance Boosters όπως όλα τα προϊόντα Clinéa

Γνώρισε το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα Clinéa. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του βρίσκεται στην συνεργατική δράση των συστατικών που το αποτελούν: υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη  και εκχύλισμα κομπούχας (προϊόν ζύμωσης), που συμβάλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός και κυτταρική επικοινωνία)  και χαρίζουν υγιή και αναζωογονημένη όψη.

**in vitro έρευνες για τα συστατικά

και επιπλέον

4% σύμπλοκο νιασιναμίδης: Αυτό το πανίσχυρο 4% σύμπλοκο Νιασιναμίδης βοηθά στην εξισορρόπηση του ανομοιόμορφου τόνου, βελτιώνει την ελαστικότητα με αποτέλεσμα το δέρμα σου να συντονίζεται σε ένα πιο φωτεινό και απαλλαγμένο από ρυτίδες vibe.

Τζίντζερ: Πλούσιο σε ισχυρά φυτοχημικά, συνδυάζει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην αποκατάσταση της νεανικής όψης του δέρματος.

SPF20: Με ένα συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων φιλικών προς το περιβάλλον και το δέρμα, που προστατεύει το δέρμα σου από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο.

Αναλυτική Λίστα Συστατικών

Aqua, Propanediol, Cocoglycerides, Isoamyl Laurate, Coco-Caprylate, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Ethylhexyl Salicylate, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Sodium Starch Octenylsuccinate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Undecane, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Batyl Alcohol, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Olivate, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxypropyl Methylcellulose Stearoxy Ether, Inulin, Panthenol, Parfum, Sodium Gluconate, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Sorbitan Isostearate, Sorbitan Olivate, Squalane, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Tridecane, Zingiber Officinale Root Extract, Hydroxyacetophenone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Εφάρμοσε κάθε πρωί στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και τον ορό.

Σχετικά Προϊόντα