Clinea Face Serum Collagen Bounce Αντιρυτιδικός & Συσφικτικός Ορός Προσώπου 30ml | Σύσφιξη-Επανόρθωση 45+ | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Clinea Face Serum Collagen Bounce Αντιρυτιδικός & Συσφικτικός Ορός Προσώπου 30ml

Clinea Face Serum Collagen Bounce Αντιρυτιδικός & Συσφικτικός Ορός Προσώπου 30ml
-20%
Clinea Face Serum Collagen Bounce Αντιρυτιδικός & Συσφικτικός Ορός Προσώπου 30ml
Ορός προσώπου με κολλαγόνο της Clinea, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Βασικό δομικό συστατικό του δέρματος, το κολλαγόνο προστατεύει την επιδερμίδα από την απορρόφηση και την εξάπλωση παθογόνων ουσιών, όπως τοξίνες και μικροοργανισμούς. Δίνει σφριγηλότητα στην επιδερμίδα, βοηθάει στην αντιγήρανση και μειώνει τις λεπτές γραμμές.
Κωδικός:
a2z_16772
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
35.00 €
Έκπτωση
7.00€ (20%)
Αγόρασέ το με
28.00 €

Ένας βελούδινος αντιρυτιδικός και συσφικτικός ορός με 5% σύμπλοκο βιομιμιτικού Κολλαγόνου φυτικής προέλευσης και Τριπεπτίδιο Κολλαγόνου φυτικής προέλευσης που βοηθά στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου της επιδερμίδας. Μειώνει τις ρυτίδες, αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου, η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
 
00:00
 
00:16

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

  • Ξαναγεμίζει την επιδερμίδα σου ελαστικότητα.
  • Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
  • 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.
  • Δερματολογικά ελεγμένη*.

*σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Περιέχει το Σύμπλοκο 4 Balance Boosters όπως όλα τα προϊόντα Clinéa

Γνώρισε το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα Clinéa. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του βρίσκεται στην συνεργατική δράση των συστατικών που το αποτελούν: υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη  και εκχύλισμα κομπούχας (προϊόν ζύμωσης), που συμβάλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός και κυτταρική επικοινωνία)  και χαρίζουν υγιή και αναζωογονημένη όψη.

**in vitro έρευνες για τα συστατικά

και επιπλέον

5% σύμπλοκο βιομιμητικού κολλαγόνου φυτικής προέλευσης: Ένα σύμπλοκο που προέρχεται από καλαμπόκι, σιτάρι & σόγια και βοηθά στην αποκατάσταση της δομής της επιδερμίδας καθώς η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται με το πέρας του χρόνου.

Κολλαγόνο φυτικής προέλευσης: Προέρχεται από φύκια, ενισχύει περαιτέρω τη σύνθεση κολλαγόνου για ένα λείο και καλοσχηματισμένο περίγραμμα προσώπου.

Αναλυτική Λίστα Συστατικών

Aqua, Propanediol, Collagen Amino Acids, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Sodium Hyaluronate, Tripeptide-29, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glycerin, Inulin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Parfum, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Sodium Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Εφάρμοσε στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και πριν την κρέμα ημέρας/νύχτας.

Σχετικά Προϊόντα