Korres Πακέτο Προσφοράς 1+1 Δώρο Body Cleanser Citrus Αφρόλουτρο Σώματος Κίτρο, 250ml | Αφρόλουτρα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Korres Πακέτο Προσφοράς 1+1 Δώρο Body Cleanser Citrus Αφρόλουτρο Σώματος Κίτρο, 250ml

Korres Πακέτο Προσφοράς 1+1 Δώρο Body Cleanser Citrus Αφρόλουτρο Σώματος Κίτρο, 250ml
-20%
Korres Πακέτο Προσφοράς 1+1 Δώρο Body Cleanser Citrus Αφρόλουτρο Σώματος Κίτρο, 250ml
Δροσιστικό άρωμα και απαλότητα με ενυδατική δράση, ιδανικό για καθημερινή χρήση που σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα σας.
Κωδικός:
a2z_16793
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
7.90 €
Έκπτωση
1.58€ (20%)
Αγόρασέ το με
6.32 €

Citrus & Agrumes Αφρόλουτρο Σώματος Κίτρο

Πρωτεΐνες Σιταριού:

Το σιτάρι [Triticum vulgare], όπως μαρτυρούν πλήθος αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας μέχρι και δώδεκα χιλιάδων ετών, είναι το δεύτερο [με πρώτο το κριθάρι] φυτό που καλλιέργησε ο άνθρωπος. Η τεράστια διατροφική σημασία που έχει σήμερα και η ευκολία με την οποία ευδοκιμεί σε μεγάλη ποικιλία εδαφών και κλιμάτων, έχουν ως συνέπεια η καλλιέργειά του να καταλαμβάνει παγκοσμίως έκταση μεγαλύτερη από κάθε άλλο φυτό. Οι πρωτεΐνες σιταριού διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

Αλόη:

Η αλόη [Aloe vera] είναι ένα παχύφυτο που κατάγεται από την αφρικάνικη ήπειρο και το οποίο σήμερα καλλιεργείται σε πολλές χώρες του κόσμου για τον πολύτιμο οπό που περιέχουν τα σαρκώδη φύλλα της. Η χρήση της στη φαρμακευτική είναι αρχαιότατη, καθώς περιγράφεται ήδη σε αιγυπτιακούς πάπυρους του 1600 π.Χ., ενώ τις επουλωτικές, καθαρτικές και άλλες ιδιότητές της περιγράφει επακριβώς ο ξακουστός φαρμακολόγος του αρχαίου κόσμου, Διοσκουρίδης. Με εξωτερική εφαρμογή, η Αλόη επουλώνει πληγές και καψίματα, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και εμφανίζει σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

Δροσιστική οξύτητα άγουρων φρούτων. Αφρόλουτρο με ενυδατική δράση, ιδανικό για καθημερινή χρήση. ​Οι πρωτεΐνες Σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Ορυκτέλαιο, Κερί Petrolatum / Paraffin, Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Petrolatum / Paraffin Wax, Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Ethanolamines, PEG, ALES, Synthetic dye, Phthalates, Polycyclic Musks, Retinol, Animal by -προϊόντα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • pH neutral.
  • May contain traces of wheat/nuts.
  • Suitable for vegetarians/vegans.
  • Dermatologically Tested
Σχετικά Προϊόντα