Superfoods Maca Eubias™ 50 Kάψουλες | Βότανα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Superfoods Maca Eubias™ 50 Kάψουλες

Superfoods Maca Eubias™ 50 Kάψουλες
-20%
Superfoods Maca Eubias™ 50 Kάψουλες
Ενέργεια, Σεξουαλική Υγεία
Κωδικός:
a2z_5223
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
24.50 €
Έκπτωση
4.90€ (20%)
Αγόρασέ το με
19.60 €

Maca Super-αφροδισιακή δράση!

Η Maca είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο φύεται σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού. Αυτό που κυρίως την ξεχωρίζει σήμερα είναι οι αφροδισιακές της ιδιότητες και η αυξημένη ενέργεια και αντοχή που προσφέρει στον οργανισμό.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η Maca επιδρά θετικά στις περιοχές του σώματος που παράγουν τις ορμόνες και τις ενεργητικές ουσίες, στις οποίες οφείλεται η αυξημένη ή μειωμένη λίμπιντο, ενώ, χάρη στην υψηλή της συγκέντρωση σε πρωτεΐνες και ζωτικά θρεπτικά συστατικά, συνιστάται για την αντιμετώπιση κάθε σεξουαλικής διαταραχής.

Η υψηλή θρεπτική αξία της αποξηραμένης ρίζας της Maca, παρόμοια με σπόρους δημητριακών, όπως το σιτάρι και το ρύζι, έχει οδηγήσει πολλούς αθλητές σε όλο τον κόσμο να την επιλέγουν στο διαιτολόγιό τους, καθώς βοηθά στην αποκατάσταση των επινεφριδίων που παράγουν αδρεναλίνη και αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, αποτελώντας μια μεγάλη πηγή ενέργειας.

Προϊόν γνωστοποίησης στον ΕΟΦ 61475/02-09-2011

50 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ

Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα