Lamberts - Osteoquard Advance 90tabs | Συμπληρώματα Διατροφής | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Lamberts - Osteoquard Advance 90tabs

Lamberts - Osteoquard Advance 90tabs
-25%
Lamberts - Osteoquard Advance 90tabs
Σκεύασμα Μετάλλων για υγιή οστά
Κωδικός:
a2z_6416
Εταιρεία:
Σειρές Lamberts:
Μέταλλα
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
34.75 €
Έκπτωση
8.69€ (25%)
Αγόρασέ το με
26.06 €

Χρήση Είναι αποδεδειγμένο ότι η διατροφή των ανθρώπων είναι ελλιπής σε 2 ουσιώδη θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη δόμηση των οστών, στο ασβέστιο και στο μαγνήσιο, και πως οι χαμηλές δόσεις ασβεστίου , μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση του ρυθμού με τον οποίο η οστική πυκνότητα μειώνεται με την ηλικία το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας συνιστά για τις γυναίκες μία ημερήσια πρόσληψη ασβεστίου άνω των 1200mg, μία ποσότητα η οποία είναι δύσκολο να επιτευχθεί μέσω της διατροφής (ιδιαίτερα αν η διατροφή περιλαμβάνει λίγα γαλακτοκομικά προϊόντα). Το μαγνήσιο, το οποίο είναι με αυξανόμενο ρυθμό απών από τη τροφή που λαμβάνουμε, είναι γνωστό ότι βοηθά στην εναπόθεση του ασβεστίου στα οστά. Συχνά συνιστάται μία διατροφική πρόσληψη σε αναλογία 2:1 ασβεστίου : μαγνησίου. Το Osteoguard παρέχει ασβέστιο και μαγνήσιο σε αναλογία 2:1, εμπλουτισμένο με Boron και Βιταμίνη D και K, για να διευκολύνεται η απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό. Με βάση την περιεκτικότητα του Osteoguard σε ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη Κ και D και Boron, συνιστάται η χορήγηση μιας ταμπλέτας ημερησίως σαν συμπλήρωμα διατροφής στις περισσότερες δίαιτες, ενώ η χορήγηση 2 ταμπλετών ημερησίως συνιστάται σε άτομα που ακολουθούν δίαιτα φτωχή σε γαλακτοκομικά προϊόντα ή γυναίκες κατά τη διάρκεια της μετεμμηνοπαυσιακής περιόδου. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί άριστα με άλλες πολυβιταμινούχες φόρμουλες. Σε περιπτώσεις που παρατηρείται διαταραχή στην απορρόφηση του χορηγούμενου ασβεστίου μπορεί να εξεταστεί η συγχορήγηση με το Osteoguard Synergy. Το σκεύασμα αυτό περιέχει μια διαλυτή πρεβιοτική ίνα, η οποία όπως έχει αποδειχθεί από πολυάριθμες μελέτες, αυξάνει την απορρόφηση του ασβεστίου, μέσω της βελτίωσης της εντερικής χλωρίδας.

Παρουσίαση Άσπρη επικαλυμμένη οβαλ ταμπλέτα Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Calcium (as Carbonate) 500mg Magnesium (as Oxide) 250mg Vitamin D 0.625μg (25 iu) Vitamin K 20μg Boron (as Sodium Borate) 1.5mg Ταμπλετοποίηση με: Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colour: Titanium Dioxide, Glycerin), Crosslinked Cellulose Gum, Stearic Acid, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους 

Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Κατανάλωση μαγνησίου περισσότερη των 400mg μπορεί να προκαλέσει ήπιες στομαχικές διαταραχές σε ευαίσθητα άτομα. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.

1 με 2 ταμπλέτες ημερησίως.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Σχετικά Προϊόντα