Lamberts Ibisene (Artichoke 8000μg) 180 tabs | Δυσπεψία-Καούρες | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Lamberts Ibisene (Artichoke 8000μg) 180 tabs

Lamberts Ibisene (Artichoke 8000μg) 180 tabs
-25%
Lamberts Ibisene (Artichoke 8000μg) 180 tabs
Προαγωγή γαστροπεπτικού συστήματος & ήπατος
Κωδικός:
a2z_6549
Εταιρεία:
Σειρές Lamberts:
Συμπληρώματα Πέψης, Βότανα
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
33.45 €
Έκπτωση
8.36€ (25%)
Αγόρασέ το με
25.09 €

Χρήση: Η πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη αναφορά για την χρήση της αγκινάρας ως βοτάνου, ανέρχεται στον 4ο αιώνα π.Χ.  Ιστορικές αναφορές σχετικά με την ιατρική χρήση του βοτάνου στο παρελθόν, καταδεικνύουν ότι έχει χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση του αισθήματος δυσφορίας στο επιγάστριο και την άνω κοιλιακή χώρα που εμφανίζεται σε ορισμένους ανθρώπους μετά το φαγητό. Νεότερες έρευνες αποδεικνύουν ευεργετική δράση από την χρήση του βοτάνου στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου και στην αδυναμία της πέψης του λίπους που προέρχεται από την διατροφή. Τα δραστικά συστατικά της αγκινάρας περιέχονται στα φύλλα του φυτού. Το πιο σημαντικό δραστικό συστατικό είναι η χημική ουσία cynarin. Το Ibisene της Lamberts αποτελεί ένα υψηλής περιεκτικότητας εκχύλισμα αγκινάρας, τιτλοδοτημένο με 5% cynarin ώστε να αποδίδει 16mg cynarin ανά ταμπλέτα.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Artichoke 8000mg (as 320mg of a 25:1 extract) providing Cynarin 16mg Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colours: Titanium Dioxide, Curcumin, Copper Chlorophyllin & Iron Oxide, Glycerin), Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Crosslinked Cellulose Gum. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους 

Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.

Δοσολογία:2 ταμπλέτες ημερησίως με το γεύμα (με μέγιστη δοσολογία : 6 ταμπλέτες/ημέρα) για τουλάχιστον 8 εβδομάδες.Κατόπιν, για λόγους διατήρησης του αποτελέσματος, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως με το γεύμα.Σημείωση : Το εκχύλισμα Artichoke μπορεί να ληφθεί(2 ταμπλέτες) και πριν από την κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος, για την ενίσχυση της εύκολης πέψης.

Σχετικά Προϊόντα