Lamberts Vitex Agnus Castus 1000μg 60 tabs | Εμμηνόπαυση | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Lamberts Vitex Agnus Castus 1000μg 60 tabs

Lamberts Vitex Agnus Castus 1000μg 60 tabs
-25%
Lamberts Vitex Agnus Castus 1000μg 60 tabs
Για τη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου.To Vitex της Lamberts αποτελεί ένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ισοδύναμο με 1000mg αποξηραμένων καρπών Vitex. Το Vitex μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα συμπληρώματα διατροφής όπως τη Βιταμίνη Β6 και το Evening Primrose Oil.
Κωδικός:
a2z_6554
Εταιρεία:
Σειρές Lamberts:
Βότανα
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
30.60 €
Έκπτωση
7.65€ (25%)
Αγόρασέ το με
22.95 €

Χρήση: Το Vitex agnus-castus (συχνά αναφέρεται και ως Vitex) αποτελεί ένα φυτό που ανευρίσκεται στις μεσογειακές χώρες.Τα μούρα του Vitex χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του εκχυλίσματος του βοτάνου και περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος φυτοχημικών δραστικών ουσιών συμπεριλαμβανομένων των φλαβονοειδών και μιας ομάδας χημικών ουσιών των iridoids στις οποίες περιλαμβάνονται το aucubin και agnuside. θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου, να μειώσει τα συμπτώματα του PMS (προεμμηνορροϊκό σύνδρομο), όπως της προεμμηνορροϊκής κατάθλιψης, να ελαττώσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης συμπεριλαμβανομένων των εξάψεων και να προάγει υγιή επίπεδα προγεστερόνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παθολογικές καταστάσεις του δέρματος που σχετίζονται με ορμόνες, όπως για την ακμή και δερματικά προβλήματα που συνδέονται με την έμμηνο ρύση. To Vitex της Lamberts αποτελεί ένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ισοδύναμο με 1000mg αποξηραμένων καρπών Vitex. Το Vitex μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα συμπληρώματα διατροφής όπως τη Βιταμίνη Β6 και το Evening Primrose Oil.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Vitex agnus-castus 1000mg (provided by 100mg of a 10:1 extract) Ταμπλετοποίηση με: Calcium Carbonate, Microcrystalline Cellulose, Acacia, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Stearic Acid, Iron Oxides, Copper Chlorophyllin. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους 

Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Δοσολογία:1 ταμπλέτα την ημέρα

Σχετικά Προϊόντα