Weleda Κρέμα Καλέντουλας Για Την Αλλαγή Πάνας Babycreme 75ml | Προστασία- Αντιμετώπιση Συγκάματος | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Weleda Κρέμα Καλέντουλας Για Την Αλλαγή Πάνας Babycreme 75ml

Weleda Κρέμα Καλέντουλας Για Την Αλλαγή Πάνας Babycreme 75ml
-20%
Weleda Κρέμα Καλέντουλας Για Την Αλλαγή Πάνας Babycreme 75ml
Κρέμα καλέντουλας για την αλλαγή πάνας.Προλαμβάνει το Σύγκαμα & Περιποιείται Αποτελεσματικά
Κωδικός:
a2z_7343
Εταιρεία:
Σειρές Weleda:
Μωρό-Παιδί
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
11.98 €
Έκπτωση
2.40€ (20%)
Αγόρασέ το με
9.58 €

Weleda Babycreme 75ml

Προλαμβάνει το σύγκαμα και περιποιείται αποτελεσματικά την ερυθρότητα. Επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως το μελισσοκέρι, η λανολίνη και το οξείδιο του ψευδαργύρου προστατεύουν από την όξινη υγρασία.

Η καλέντουλα ηρεμεί την επιδερμίδα ενώ το πολύτιμο αμυγδαλέλαιο και σησαμέλαιο την περιποιούνται και ενισχύουν την ανάπλαση της. Προστατεύει δραστικά το ερεθισμένο δέρμα στην περιοχή της πάνας Η πλούσια κρέμα καλέντουλας για αλλαγή της πάνας με νέα βελτιωμένη σύνθεση και με ακόμη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οργανικές πρώτες ύλες περιέχει προσεχτικά επιλεγμένες φυσικές ουσίες και περιποιείται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην περιοχή της πάνας. Λανολίνη, όμοια με του δέρματος, καθώς και οξείδιο του ψευδαργύρου προστατεύουν ιδανικά από την υγρασία. Εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού περιποιούνται απαλά και καταπραΰνουν το δέρμα. 

Προστατεύει από την όξινη υγρασία στην περιοχή της πάνας, αφήνοντας το δέρμα να αναπνεύσει Προσφέρει περιποίηση στο ερεθισμένο και ερυθρό δέρμα Ενισχύει την γρήγορη ανάπλαση του δέρματος Ιδανική περιποίηση σε ήδη υπάρχον σύγκαμα (παράτριμμα) Χρήση: Εφαρμόστε μετά τον καθαρισμό σε όλη την περιοχή της πάνας. Ιδανικό ακόμη και για το ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, δερματολογικά πιστοποιημένο.

Δίχως άρωμα.

ΟδηγίεςΑπλώστε αρκετή ποσότητα στο δέρμα, ειδικά στις πτυχές του. Αυτή η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί σε κλειστή / ανοικτή πληγή. Για πιο γρήγορη θεραπεία αφήστε το μωρό μια ώρα χωρίς πάνα καθώς βοηθά στην επούλωση. Προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και φλεγμονές.

ΣυστατικάWater (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Zinc Oxide, Beeswax (Cera Flava), Lanolin, Glyceryl Linoleate, Hectorite, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol *. * from natural essential oils (i.e. naturally present in the essential oils).

Σχετικά Προϊόντα