Weleda Σαμπουάν Καλέντουλας & Αφρόλουτρο 200ml | Σαμπουάν-Αφρόλουτρα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Weleda Σαμπουάν Καλέντουλας & Αφρόλουτρο 200ml

Weleda Σαμπουάν Καλέντουλας & Αφρόλουτρο 200ml
-20%
Weleda Σαμπουάν Καλέντουλας & Αφρόλουτρο 200ml
Σαμπουάν καλέντουλας & Αφρόλουτρο.Καθαρίζει τα Μαλλιά & την Ευαίσθητη Βρεφική Επιδερμίδα
Κωδικός:
a2z_7344
Εταιρεία:
Σειρές Weleda:
Μωρό-Παιδί
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
13.60 €
Έκπτωση
2.72€ (20%)
Αγόρασέ το με
10.88 €

Weleda Waschlotion & Shampoo 200ml

Καθαρίζει το δέρμα και τα μαλλιά του μωρού σας με ιδιαίτερη προσοχή, χάρη στα ήπια και φυσικά συστατικά που περιέχει και είναι ιδιαιτέρως απαλό στα μάτια.

Πολύτιμο σησαμέλαιο και αμυγδαλέλαιο προστατεύουν από την ξηρότητα και αφήνουν ένα μεταξένια απαλό αίσθημα, διευκολύνοντας το χτένισμα των μαλλιών.

Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά και παιδιατρικά πιστοποιημένη και σε περιπτώσεις όπως πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα και νευροδερματίτιδα.

ΟδηγίεςΕξαιρετικό για τον απαλό καθαρισμό από την κορφή ως τα νύχια: Εφαρμόστε, δημιουργήστε λίγο αφρό και αφαιρέστε πλήρως. Ιδανικό ακόμη και για το ιδιαίτερα ευαίσθητο  δέρμα, καθώς και σε περίπτωση εμφάνισης σμηγματόρροιας του τριχωτού της κεφαλής των νεογνών (νινίδα) και νευροδερματίτιδας

ΣυστατικάWater (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, with Gum Benzoin (Siam), Limonene*, Linalool*. * from natural essential oils (i.e. naturally present in the essential oils)

Σχετικά Προϊόντα